Store forsinkelser på t-banen igjen

Det er forsinkelser og innstillinger på samtlige T-banelinjer i Oslo torsdag morgen. Feilen blir ikke rettet med det første. 

T-bane ankommer Jernbanetorget stasjon i Oslo. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX

Dette er tredje dag denne uka med T-banekaos. Problemene denne gang skyldes en brann på Nationaltheatret stasjon onsdag kveld.Kommunikasjonssjef Cato Asperud i Sporveien sier til NTB at det er vanskelig å si når feilen vil bli utbedret.–For å reparere dette må vi ut i skinnegangen. Dette blir ikke løst før dagens rushtrafikk er over, sier han.Brannen ødela noen kabler på Nationaltheatret, og det fører til at togene må kjøre med redusert hastighet gjennom tunnelen, noe som påvirker all T-banetrafikk.Også mandag og tirsdag var det innstillinger og forsinkelser på en rekke linjer i morgenrushet. (©NTB)