T-banen kjører som normalt

Sporveien melder at alle linjer på T-banen i Oslo går som normalt lørdag.

Billettkontroll på t-banen i Oslo. Foto Per Løchen / SCANPIX

Reparasjonen etter brannen på T-banen i Oslo onsdag har skapt en del trøbbel, men nå kjøres alle linjene med normal kapasitet. Fredag kveld var det forsinkelser etter at T-banetrafikken ble stoppet av en mann som løp inn i en tunnel på Tøyen.– Den hendelsen har helt klart skapt problemer. Trafikken går igjen, men det har vært betydelige forsinkelser, sa kommunikasjonssjef i Sporveien Cato Asperud til NTB.Asperud erkjente torsdag at det har vært en krevende uke på T-banen. I tillegg til trafikkavviklingsproblemene mistet en 16 år gammel jente livet da hun ble påkjørt av T-banen på Holstein nord i Oslo torsdag ettermiddag. Politiet sier det var en ulykke, men saken etterforskes.(©NTB)