- Forvent at Fed hever renten i neste uke

Det skriver kredittstrateg i DNB Markets Magnus Vie Sundal på Twitter etter at den amerikanske arbeidsmarkedsrapporten overgikk forventningene.

Wall Street. Foto: Scanpix Chip East

Det ble skapt 235.000 nye jobber utenfor jordbruket i februar i USA, noe som var betydelig bedre enn ventet.Mye tyder dermed på at den amerikanske sentralbanksjefen Janet Yellen har fått de rette svarene for å heve renten i neste uke.– Dette tilsier åpenbart at det blir renteheving neste uke, men vil nok også øke forventningene om en ny heving i juni, skriver seniorøkonomi i DNB Markets, Knut A. Magnussen i en oppdatering.- Tallene forsterker sannsynligheten for at Fed hever styringsrenten i mars, skriver seniorstrateg i Danske Bank, Christian Lie på Twitter.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker