Forventer sterkere krone mot euro

Både Nordea Markets og Danske Bank gir tirsdag morgen uttrykk for at de venter at kronen vil utvikle seg sterkere mot euro fremover, ifølge TDN Finans.

«Selv om både noe lavere oljepris i det siste og en liten inngang i rentedifferansen mot euro kunne tilsi en litt svakere krone, er vi overrasket over hvor mye EURNOK har løftet seg. Vi er derfor fortsatt veldig klare; her er det betydelig nedside i krysset», står det i morgenrapporten til Nordea Markets. Danske Bank Markets fremholder at kronen mandag hentet seg noe inn igjen, etter å ha vært nær 9,20 mot euro, ifølge TDN Finans.«I morgentimene handles den for rundt 9,12. Vi venter ytterligere styrking av kronen mot euro», skriver banken i sin morgenrapport.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også