Norges Kjetil Wæhler (t.v.) og Danmarks Nicklas Bendtner i aksjon i EM-kvalifiseringskampen i fotball mellom Danmark og Norge i Parken, Danmarks nasjonalstadion i København tirsdag kveld. Foto: Erlend Aas / Scanpix

Hevder RBKs nye stjerne får en årslønn på fem millioner

Nicklas Bendtner får en årslønn på rundt fem millioner kroner i Rosenborg, hevder den danske avisen Ekstra Bladet.Mandag ble det klart at den danske måltyven har signert en treårsavtale med Rosenborg. Overgangen kom som en stor overraskelse i fotballmiljøet.Bendtner, som har en fortid i blant annet Arsenal og tyske Wolfsburg, får åpenbart redusert sin lønn ved overgangen til norsk fotball. Tirsdag hevdet Ekstra Bladet å ha kjennskap til at 29-åringen vil få en årslønn på rundt fire millioner danske kroner.Det tilsvarer i underkant av fem millioner norske kroner.Lønnen skal inkludere engangssummen Bendtner får for å skrive under for det norske mesterlaget.Avtalen gjør Bendtner til den best betalte spilleren i Rosenborg.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også