- Kjøpekraften skal opp

Kjøpekraften skal opp og moderniseringsarbeidet skal videreføres. 

Pål Arnesen i YS Stat. Foto: Scanpix

Det var kravene da YS Stat innledet tarifforhandlingene i dag, går det frem av pressemelding.Pål N. Arnesen, leder for YS Stat, sier resultatet fra frontfaget tidligere denne måneden viser at det vil være rom for lønnsøkning.– Dagens økonomiske situasjon tilsier at våre medlemmer kan få en økning i kjøpekraften, understreker han.YS Stat ser behovet for og har forpliktet seg til videre modernisering av den nye hovedtariffavtalen.– Vi er fornøyd med endringene i forhandlingssystemet vi ble enige om i fjor. Arbeidet med utvikling av lønns- og forhandlingssystemet fortsetter under dette oppgjøret, og vi ser fram mot hovedoppgjøret 2018 for avsluttende forhandlinger, sier Arnesen.