Samsung lanserer nye telefoner

Samsung har lansert to nye Galaxy-telefoner. Håpet et at de vil snu utviklingen for selskapet etter at Galaxy Note 7 måtte trekkes tilbake av sikkerhetshensyn.

Modellene Galaxy S8 og S8+ markerer starten på en ny tidsalder innen smarttelefon-design, hevdet Samsung-sjefen DJ Koh i New York onsdag.Telefonene er blant annet utstyrt med en ny "digital assistent", Bixby. Den skal konkurrere med Apples Siri og Amazon Alexa.Grunnen til at Galaxy Note 7 måtte trekkes tilbake, var flere tilfeller hvor telefonene tok fyr. Årsaken skal ha vært feil på batteriene.Den sørkoreanske elektronikk-giganten Samsung er også blitt blandet inn i korrupsjonsskandalen som førte til at Sør-Koreas president Park Geun-hye måtte gå av tidligere denne måneden. Samsung-arvingen Lee Jae-yong er tiltalt for bestikkelser og underslag, men har selv avvist anklagene.(©NTB)


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også