Ivan Kverme

Sparebank 1 om forventninger til oljesektoren

Sparebank 1 SMN vil signalisere sine forventninger om en eventuell ny nedtur i norsk oljesektor i førstekvartalsrapporten.

Banken tror noe av overkapasiteten i PSV-markedet er løst med restruktureringene som har vært.Det sier konsernsjef Finn Haugan i Sparebank 1 SMN til TDN Finans på Egenkapitalbeviskonferansen fredag.- Når vi nå skal vurdere tapsavsetninger i 2017 og -18 så ser vi på mulige tap som en funksjon av at vi må ta høyde for at det kan bli en ny runde frem i tid, sier Haugan.-Det eneste vi har sagt så langt er at avsetningene vi gjør i 2017 vil bli lavere enn de vi gjorde i 2016, fordi vi i 2017 baserer oss på risikovurdering tre år frem i tid, sier Haugan.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også