KjøpLogg inn

Christen Ager-Hanssen rir igjen

Den planlagte nettstedene Metro24, Real24 og Viralgranskeren skal ta andeler fra de norske, etablerte mediene på internett.

Publisert 25. april 2017 kl. 17.40
Oppdatert 25. april 2017 klokken 17.42
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 108 ord

– Vi kommer til å gå inn med egne nyhetsnettsteder i Norge, Sverige, Danmark og Finland med Metro24-merkenavnet. Dette kommer til å skje i løpet av høsten, sier den norske finansmannen Christen Ager-Hanssen til Medier24.Sammen med Mats Qviberg kjøpte han den nordiske delen av gratisavisen Metro for 50 millioner kroner tidligere i år. Nå varsler han kamp mot blant annet VG, Dagbladet, DN, E24 og Faktisk.no med nyhetsnettstedet Metro24, økonominettstedet Real24 og faktasjekksiden Viralgranskeren.Metro24 skal ha en lokal redaksjon i de ulike landene, også i Norge og Oslo. Planen er å kjøpe opp eksisterende nettsteder, som på kort varsel skal settes til å produsere innholdet de nye nettstedene krever.(©NTB)