Dette skjer i dag - fredag

Månedens viktigste legges frem.

Næringsliv

Makro, Norge (SSB)Husdyrhold, 1. januar 2017, foreløpige tallOmsetning i olje og gass, industri, bergverk og kraftforsyning, februar 2017Produksjonsindeks for olje og gass, industri, bergverk og kraftforsyning (industriproduksjon), februar 2017Internasjonale reserver og valutalikviditet, mars 2017, foreløpige tallOvernattinger, februar 2017Byggekostnadsindeks for rørleggerarbeid i kontor- og forretningsbygg, mars 2017Alle tallene slippes klokken 08:00.Børs, Norge Vi minner også om at SAS legger frem sine trafikktall for mars klokken 11:00.Norwegian la frem trafikktall i går.Havila Shipping, Kid ASA og Thin Film Electronics vil legge frem sine årsrapporter.Bakkafrost og Philly Shipyard vil avholde ordinær generalforsamling.Makro, utenlandsKina: Valutareserver, marsTyskland (08:00): Industriproduksjon, februarTyskland (08:00): Handelsbalanse, februarFrankrike (08:45): Industriproduksjon, februarItalia (10:00): Detaljhandel, februarUK (10:30): Industriproduksjon, februarUK (10:30): Handelsbalanse, februarUK (14:00): NIESR BNP-estimat, marsUSA (14:30): Arbeidsmarkedsrapporten, marsUSA (16:00): Engroslagre endelig, februarKonsensus for arbeidsmarkedsrapporten (non-farm payrolls) fra USA, av mange karakterisert som månedens viktigste rapport, ligger ifølge Marketwatch på at 178.000 jobber ble skapt utenfor jordbrukssektoren i mars.Ledighetsraten er ventet uendret på 4,7 prosent.Kilder: SSB, Oslo Børs, TDN Finans, Marketwatch

ssb
oslo børs
sas
Nyheter
Næringsliv
Børs