KjøpLogg inn

Hjeltnes tilbake i fisk - satser 150 mill.

En investorgruppe med blant annet Arne Hjeltnes, satser 150 millioner kroner på ny produksjon ved et fiskebruk i Finnmark. 

Publisert 25. april 2017 kl. 07.29
Oppdatert 25. april 2017 klokken 07.37
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 116 ord
Eivind Yggeseth

– Vi kommer til å pendle mellom Oslo og Finnmark. Det tar jo ikke mer enn fire og en halv time med fly fra Gardermoen til Mehamn, hvor fiskebruket ligger, sier Arne Hjeltnes til DN. Her ønsker Hjeltnes, sammen med to ringrever fra dagligbransjen: Thorbjørn Theie og Jørn-Gunnar Jacobsen, å bygge opp en stor filetproduksjon.Theie har hatt flere lederstillinger i Norgesgruppen og ledet Ica Norge fra 2012 til 2015, mens Jacobsen har direktørstillinger i kjøttprodusenten Nortura og Ica Norge og forlater nå sjefsstolen hos fiskeprodusenten Findus for å bli sjef for det nye fiskebrukselskapet, ifølge avisen. DN skriver også at trekløveret har fått med seg eiendomsinvestorene Petter Neslein i Pecunia og Hans Thomas Knudtzon i Hanto i det nye fiskeselskapet.