– Vi observerte et styrke 3-skjelv cirka klokken 1. Det er lokalisert i området mellom Egersund og Flekkefjord, litt utenfor kysten, forteller vakthavende seismolog Tormod Kværna ved det norske seismiske observatoriet NORSAR til.Han sier et styrke 3-skjelv er relativt vanlig på Vestlandet og Sørlandet.– Så det er ikke unormalt, men det føles godt når det er såpass nært land, sier han.NORSAR skal se nærmere på observasjonen for å lokalisere hvor nærme bebyggelsen skjelvet inntraff.– Det var et ganske kraftig jordskjelv. Hele huset vibrerte, forteller en person fra nordlige deler av Kvinesdal kommune tilFædrelandsvennen. Avisen har vært i kontakt med lesere en rekke steder i Flekkefjord, Kvinesdal, Mandal, Kristiansand, Audnedal og Hægebostad kommuner som alle har opplevd rystelser fra skjelvet.(©NTB)