Kritikkstorm mot Åhléns etter angrepet i Stockholm

Kunder er i harnisk mot Åhléns etter at kleskjeden planlegger salg på røykskadde varer etter angrepet der en lastebil braste inn i butikken.

Dagen etter angrepet i Stockholm, der fire personer mistet livet og 15 ble skadd, mottok Åhléns-kunder en epost med beskjeden "da starter man et salg på røykskadde produkter". Butikkjedens facebookside ble raskt fylt opp med rasende kommentarer."Hvordan har dere tenkt der!! Dere burde skjemmes.""Så usmakelig!!! Har ikke ord! Åhléns dere burde skjemmes!!!!"Visedirektør Gustaf Öhrn beklager måten selskapet uttrykte seg på i meldingen til kundene, men sier at planene om salg ligger fast, ettersom butikken verken vil selge varene til full pris eller kaste dem.–Vi befinner oss i en situasjon som vi aldri har opplevd før. Vi har forsøkt å håndtere den så klokt vi har kunnet. Det vi har fokuset på primært er våre egne ansatte, sier Öhrn.(©NTB)