Asker-selskapet Cambi, som har spesialisert seg på å behandle slam fra avløp og kloakk, har akkurat landet en attraktiv avtale med myndighetene i Beijing, skriver VG.- Vi begynte å kikke på Kina i 2009 og opprettet kontor der i 2010. Vi har ikke opplevd noen problemer som følge av de politiske problemene som har vært i Norge. Vi blir behandlet som et internasjonalt selskap og vi er veldig glade for at vi har vunnet kontrakten med å behandle slammet fra avløpet og kloakken i Beijing, sier Cambi-sjef Per Lillebø til VG.Beijing er ikke første byen hvor Cambi gjør suksess. Selskapet har levert anlegg som behandler slammet fra vann- og avløpssystemet i Washington, i tillegg til byer som Dublin, Santiago, Brisbane, Brussel og SIngapore for å nevne noen. VG skriver at Cambi-selskapene omsatte for rundt 350 millioner kroner i fjor, og fikk et resultat på ca. 60 millioner kroner før skatt. Per Lillebø og familien sitter på 66 prosent av aksjene.