Ny styreleder i Norsk Industri

Helge Aasen fra Elkem er valgt til ny styreleder.

På Norsk Industris generalforsamling tirsdag ble administrerende direktør Helge Aasen fra Elkem valgt til ny styreleder, opplyses det i en melding.- Jeg takker for tilliten. Nå ser jeg frem til å jobbe sammen med de øvrige styremedlemmene og administrasjonen, til beste for industrien og de som eier og jobber i våre medlemsbedrifter, sier den nyvalgte styrelederen, sier Helge Aasen til Norsk Industri.- At vi for første gang på 36 år nå har fått en industrimelding, blir viktig for å rette enda mer politisk oppmerksomhet mot industrien og verdiskapingen i industrien. Min oppfatning er helt klar: Norge trenger mer industri i fremtiden! For industriens verdiskaping er en grunnleggende forutsetning for vår nåværende og fremtidige velferd!Det har også vært flere omrokkeringer i styret, som nå består av følgende personer:

  • Helge Aasen, Elkem (leder)
  • Karl Inge Rekdal, Sykkylven Stål (nestleder)
  • Geir Austigard, Øglænd System
  • Torgeir Kvidal, Yara International
  • Linn Cecilie Moholt, Karsten Moholt
  • Tuva Barnholt, Borregaard
  • Cathrine Kristiseter Marti, Ulstein Group
  • Atle Kigen, Aker
  • Alf-Helge Aarskog, Marine Harvest
  • Lars Rosenløv. Statoil


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker