Vendela håver inn millioner etter Farmen

Vendela Kirsebom lider ingen nød selv om supermodellkarrieren er lagt på hylla. I siste utgave av Kapital kan vi lese at selskapet hennes, Vendela Production, oppnådde rekordomsetning i fjor. Inntektene økte med 40 prosent til 2,6 millioner kroner, mens resultat før skatt tok nesten tregangeren og havnet på litt under millionen.Og det til tross for at hun tok ut langt høyere lønn enn tidligere. Kirsebom er eneste ansatte, og lønnskostnaden var i fjor på 1,25 millioner kroner.- Det er supergøy når ting går så bra. Jeg har jobbet mye over mange år, og nå begynner det endelig å kaste ordentlig av seg. Det tar tid å bygge seg opp, men i det siste har folk kjøpt kremene og duftene mine i bøtter og spann. Jeg er ikke så vant til å snakke om økonomi, men jeg kan si så mye som at jeg er superhappy. Og det vet jeg at regnskapsføreren min er også, sier Vendela Kirsebom til Kapital.Og enda bedre blir tallene i år, kan den etter hvert så erfarne forretningskvinnen fortelle. Etter at hun deltok på kjendisutgaven av den populære TV-serien Farmen, som skapte utallige overskrifter og engasjerte en hel nasjon i ukevis over nyttår, har det nemlig haglet med både henvendelser og tilbud.- Det har tatt helt av! Virkelig. Det er nesten så jeg må ansette en sekretær til å ta seg av alle telefonene som kommer. Jeg har alltid håndtert alt selv, men nå begynner nesten å bli for mye, forteller Kirsebom til Kapital.- Kjærlighetsforhold er ikke noe Kapital er spesielt opptatt av, men vi må nesten spørre: Er det noe hold i ryktene om at du og Petter Pilgaard er et par?- Til det svarer jeg som jeg svarer til alle andre: Vi er kjempegode venner. Jeg møtte min bestevenninne her for leden og da sa jeg at jeg føler at jeg nå har fått en guttevenn som er som henne. Jeg er veldig glad i Petter. Vi henger mye sammen, vi jobber mye sammen og vi trives godt sammen. Og så får vi se hva det blir, sier Kirsebom til Kapital.