Stengte matserveringen på TGI Friday's med umiddelbar virkning

Mattilsynet stengte kjøkkenet på TGI Friday's på Karl Johan i Oslo med umiddelbar virkning.

TGI Friday's på Karl Johan i Oslo måtte stenge matserveringen med øyeblikkelig virkning torsdag etter en inspeksjon fra Mattilsynet, skriver Dagbladet.no.Restauranten får inntil vider ikke lov til å tilberede og servere noe spiselig, men kan holde åpent med servering av drikke fra baren.«I dette tilfellet finner vi at det av hensyn til mattryggheten er nødvendig å utføre umiddelbare tiltak. Vi fatter derfor hastevedtak i saken», heter det i rapporten.Ifølge avisen var det først og fremst skitt, dårlig hygiene og uorden som fikk Mattilsynets inspektører til å fatte vedtaket om stenging av kjøkkenet.TGI Friday's beklager forholdene.- Vi er oppriktig lei oss. Dette skal ikke skje, sier Kjersti Ringholm Ulstein, administrerende direktør i TGIF Scandinavia, i en kommentar til Dagbladet om stengingen av kjøkkenet.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også