Brian Cliff Olguin

Stordalen: - Hull i CV-en betyr ingenting

Abegail Andersen fikk jobb gjennom NAV. Nå er hun restaurantsjef og ansetter selv NAV-klienter.

Andersen ville raskt inn på arbeidsmarkedet da hun kom fra Filippinene til Norge i 2012. Nå anbefaler hun andre jobbsøkere om å ikke gi seg:- Vær deg selv, finn noe du er glad i, ta initiativ og vær engasjert, sier Andersen til Dagbladet. Betyr ingentingHotelleier og eiendomsutvikler Petter Stordalen utfordrer næringslivet til å ansette mennesker med hull i CV-en:- Hull i CV-en og mangelfull erfaring betyr ingenting, vi har flere hundre historier som beviser det i Nordic Choice, sier Stordalen til Dagbladet. Gode erfaringerFranchisetaker Eduardo Jacobsen har gode erfaringer med å ansette personer fra NAV. Mange hadde ingen eller lite jobberfaring da de startet, og i dag er syv av ti personer som Jacobsen har ansatt siden 2012, fortsatt i arbeid. - Dette viser at man må være villig til å se bort i fra hull i CV-en, sier Jacobsen til Dagbladet.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også