Telia tilbyr ubegrenset musikkstrømming

Foto: Scanpix

Fra og med 12. juni vil Telia tilby ubegrenset musikkstrømming i flere av sine abonnementer.

Tilbudet gjør at kunder kan strømme musikk både i Norge og EU/EØS uten å bruke data fra den inkluderte kvoten.- Om en kunde strømmer musikk fra Spotify, Tidal eller Beat spiller ingen rolle. Music Freedom blir nå inkludert i samtlige Telia Ung-abonnement og Telia Smart-abonnementene Pluss, Super og Total. Music Freedom fra Telia vil være tilgjengelig for kunder i alle aldre, noe vi er alene om å kunne tilby i Norge, sier Ove-Mathias Lind, leder for Telia Privat i en kommentar.- Vi er opptatte av at alle våre kunder skal kunne glede seg over de løsningene vi tilbyr i markedet. Først inkluderte vi Roam Like Home i abonnementene til våre kunder, så kom vi med Fri Fart og Data Rollover. Nå inkluderer vi ubegrenset strømming av musikk i flere av våre Smart-abonnement til folk i alle aldre. Musikk er noe alle har et sterkt forhold til, fortsetter Lind.


Les også