– Det er snakk om en byggeplass der folk jobbet, sier pressetalsmann Stefan Wickberg ved redningssentralen i Bergslagen til .Landstinget i Dalarna bekrefter at 12 personer ble skadd i ulykken og at tilstanden til fire av dem er alvorlig.Ifølge et øyenvitne har mellom 20 og 30 meter av brua rast sammen.Ifølge en talsmann for Ludvika kommune, Henrik Schmidt, er det entreprenørselskapet Skanska som jobber med brua, på oppdrag for Trafikverket.– De holdt på å støpe en ny del på brua som skal gjøres bredere, forteller øyenvitnet Per Källström.På Trafikverkets hjemmeside går det fram at Kajbron i Ludvika opprinnelig ble bygd i 1905 og at arbeidet med å oppgradere brua startet i januar.– Vi bytter ut Kajbron i Ludvika. Med den nye brua øker vi trafikksikkerheten og opprettholder forbindelsen mellom Västmanstrand og sentrum, heter det på hjemmesiden.(©NTB)