Airbus har signert en avtale om å selge 140 fly til Kina, ifølge Reuters.Dersom listepriser legges til grunn kan avtalen være verdt nesten 23 milliarder dollar, tilsvarende 193 milliarder kroner, ifølge nyhetsbyrået.Det er imidlertid vanlig at det avtales solide rabatter i forbindelse med bestillinger av en viss størrelse.- Det er en av de største dealene vi har signert på lenge, sier CEO i Airbus, Tom Enders i forbindelse med signeringen som fant sted i Berlin.Det er det statseide selskapet China Aviation Supplies som skal kjøpe flyene, for så å fordele dem på kinesiske flyselskap. Bestillingen innebærer fly av typen A320 og A350.Superjumbojeten A380 har også vært diskutert, men der er det ikke landet en endelig avtale.- Det vil ikke skje over natten. Det må bli diskutert intensivt, sa Enders til Reuters.