Hos 12 av 14 badeland som P4 har vært i kontakt med, har det vært flere besøkende i juni og første uka i juli i år sammenlignet med samme periode i fjor.Nordlandsbadet i Bodø har den største økningen med over 6.000 flere gjester, men mye av økningen skyldes at årets speiderlandsleir var lagt til Bodø.Men også Polarbadet i Bardufoss, Pirbadet i Trondheim, Dampsaga Bad på Steinkjer, Jorekstad fritidsbad på Lillehammer, Ankerskogen på Hamar, Atlanterhavsbadet Kristiansund, Moldebadet, ADO Arena i Bergen, Drammensbadet og Skien fritidspark i Telemark forteller om en økning i besøkstallene.I sørlandsbyen Kristiansand har Aquarama hatt over 1.000 flere gjester i perioden enn i fjor.To av de 14 badene som P4 har vært i kontakt med har hatt færre besøkende enn i fjor. Det er Østfoldbadet i Askim og Vannkanten i Bergen.(©NTB)