Hagens svigersønn vil utkonkurrere legevakter

Med fastpris og et mobilt køsystem håper Dr. Dropin å utkonkurrere både offentlige legevakter og private legeklinikker.

Daglig leder og gründer Daniel Sørli (33) i Dr. Dropin, som også er svigersønn av Stein Erik Hagen la ifølge DN forrige helg siste hånd på klinikken Dr. Dropin på Majorstuen i Oslo, som skal levere et tilsvarende tilbud som landets legevakter og fastleger.Forskjellen er fastpris og dropin.Med som investorer og støttespiller har han investeringsselskapet Askeladden, hvis partnere også står bak hurtigklippkjeden Cutters, skriver DN. Ifølge avisen er forretningsmodellen også noe lik: fastpris, lange åpningstider og et køsystem på mobilen som gjør at du ikke trenger å bruke tid på venterommet.– Det er mange andre ting som har inspirert oss også, men Cutters har lært oss hvor mye folk setter pris på effektiv service, kombinert med lange åpningstider, sentrale beliggenheter og lav fastpris, sier daglig leder Martin Schütt (27) i Askeladden.– Folk kan booke time online, når de selv føler behov for å gå til lege. Er det travelt her, og det er anslått en time med pasienter foran deg, kan du være hjemme, på jobben eller handle. Har du syke barn, kan du sitte med dem hjemme fremfor å vente her, sier Sørli til DN.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også