Ifølge en melding fredag har IKM Kran og Løfteteknikk kjøpt 100 prosent av aksjene i Tech Team Solutions AS.Tech Team Solutions er spesialister på strukturanalyser med spisskompetanse innen kranrelatert prosjektering.Daglig leder i IKM Kran og Løfteteknikk, Erik Johannessen, mener det vil være et betydelig supplement til selskapet.- Gjennom dette oppkjøpet vil vi kunne tilby ytterligere spisskompetanse og kapasitet, samt et bredere spekter av tjenester til selskapenes felles kunder i olje- og gass industrien. Dette oppkjøpet vil ytterligere styrke vår strategiske posisjon i markedet, sier han i en kommentar.Oppkjøpet innebærer overtakelse av Tech Teams 15 ansatte, samt kontrakter og forpliktelser. - Selskapets kompetanse innen kapasitets- og utmattingsanalyser, ikke-lineære analyser, beskyttelse mot fallende gjenstander, samt dynamiske og hydrodynamiske analyser vil bli videreført mot eksisterende og nye kunder ved samhandling med IKM Gruppens selskaper, sier divisjonsdirektør Arne Vervik.IKM Kran og Løfteteknikk er et datterselskap i IKM Gruppen som er ledet av Ståle Kyllingstad og som består av 50 selskaper i 13 land. Konsernet budsjetterer med en omsetning for 2017 på 3,1 milliarder kroner.