Satsningen på forsikring er en samarbeidsavtale mellom Troll Forsikring og Instabank. - Dette er første steg i samarbeidet, og vi vurderer å utvikle gjensidig distribusjon av flere produkter for hverandre i tiden fremover, sier Birger Pedersen, administrerende direktør i Troll Forsikring.Heldigitalt som alltidDigitalbanken kommer til å tilby forsikringsproduktene heldigitalt. Alt er nettbasert, kundene skal ikke forholde seg til papirer. – Vi tror det er plass til en effektiv og fleksibel aktør som Instabank innen forsikring. Forsikring lanseres i tråd med vår filosofi om å tilby raske og enkle løsninger, opprettholde et effektivt driftsoppsett og kontinuerlig utvikle nye produkter, sier banksjef Robert Berg.Lanseringen av forsikring kommer kort tid etter at banken tidligere i juni gikk ut med nyheten om oppstart av bankdrift i Finland i løpet av januar 2018.Instabank ASA er en ny norsk digital bank, lansert i september 2016, med kontor på Skøyen i Oslo.Banken er i all hovedsak eid av norske investorer, og det er ingen enkeltaksjonær som eier mer enn 10 % av selskapet.