- Min tid er forbi. Jeg hverken kan eller vil styre dette selv lenger

Datteren ryddet opp da Nikita-gründer Inger Ellen Nicolaisen tapte millioner i London. Nå har Christinah Nicolaisen tatt styringen i frisørkjeden.

Inger Ellen Nicolaisen - Foto - Raise Gruppen AS
Næringsliv
- Dette er ikke noen liten robåt lenger. Det er et tankskip. Min tid er forbi. Jeg hverken kan eller vil styre dette selv lenger, sier Nikita-gründer Inger Ellen Nicolaisen til DN.I år har Christinah Nicolaisen tatt styringen i frisørkjeden – og lar moren herje i USA.Avisen skriver at Christinah har bodd syv år i utlandet, har studert business både i London og Mexico og tatt en master i ledelse ved Insead i Frankrike. Nå har hun flyttet hjem og skal fylle rollene både som styreleder og konserndirektør i Raise-gruppen, Norges største hår- og skjønnhetskonsern.Gründer og mor, Inger Ellen Nicolaisen pendler mellom Norge og Florida. Hun har kjøpt seg et hus i Miami fordi hun er lei nordnorske vinterstormer, skriver DN.Hun også har åpnet den første amerikanske Nikita-salongen i Miami. – Jeg er gått 35 år tilbake i tid. Ansetter frisører, vasker kaffekopper og kjører lønninger i Excel. Det er den eneste måten å gjøre det på. I know how to swim, but this is a different water.– Jeg vet ikke i detalj hva Inger Ellen driver med i USA. I går fortalte hun at hun hadde inngått avtale med en barbershop der borte. Det var nytt for meg, sier Christinah.– Jeg kan ikke fortelle deg alt, Christinah. Det kunne hende du sa nei, og da ville jeg kanskje ikke tørre å gjøre ting jeg hadde tro på. Jeg har trosset mange rådgivere opp igjennom, men hvis Christinah sa nei, ville det vært annerledes sier Inger Ellen Nicolaisen.