Den norske innkjøpssjefsindeksen (PMI) endte på 55,1 i juni, viser tall fra NIMA og Danske Bank.Indeksen var ventet til 54,5 poeng, ifølge Bloomberg-estimater.Produksjonsindeksen falt til 57,2 i juni fra 57,6 i mai, som var den høyeste indeksverdien som er målt siden juli 2011.«Det indikerer fortsatt sterk vekst i produksjonen. Faktisk er den gjennomsnittlige indeksverdien i andre kvartal på sitt høyeste nivå siden andre kvartal 2011», skriver NIMA.Ordreindeksen steg til 56,9 i juni, som tyder på fortsatt sterk vekst i ordreinngangen. Også ordreindeksen løftet seg fra første kvartal, og var på sitt høyeste siden første kvartal 2012. Det var omtrent like sterk vekst i ordreinngangen til henholdsvis hjemme- og eksportmarkedene i juni, opplyses det.Sysselsettingsindeksen steg kraftig til 54,2 i juni fra reviderte 48,1 i mai. Det kan tyde på at fallet i mai var midlertidig, og ikke et brudd på trenden med økende sysselsetting vi har sett siden årsskiftet.