Endelige tall fra Markit viser at innkjøpssjefenes forventningsindeks for eurosonen (Purchasing Managers' Index) i industrisektoren var 57,4 poeng i juni.Ventet indeks var på 57,3, lik den foreløpige indeksen, ifølge Bloomberg-estimater.En indeks over 50 viser tiltagende aktivitetsnivå.TysklandTysklands innkjøpssjefsindeks for industrien var 59,6 poeng i juni, viser endelige tall fra Markit/BME.Ventet indeks var på 59,3 poeng, lik den foreløpige indeksen.FrankrikeFrankrikes innkjøpssjefsindeks for industri var 54,8 poeng i juni, ifølge endelige tall fra Markit.Ventet indeks var på 55,0, lik den foreløpige indeksen.ItaliaItalias innkjøpssjefsindeks for industrisektoren var 55,2 poeng i juni, fra 55,1 poeng måneden før, ifølge tall fra Markit/Adaci.Ventet indeks var på 55,3.StorbritanniaStorbritannias innkjøpssjefsindeks for industrien var 54,3 i juni, fra ikke-reviderte 56,7 måneden før.Ventet indeks var på 56,3.