Euro har snudd mot dollar

Dollaren faller for 5. måned på rad. Euro har styrket seg kraftig mot dollar de siste månedene - og det kan fortsette.

Euro er riktignok overkjøpt mot dollar i det korte bildet, med RSI over 70, men bruddet på den fallende trendlinjen i toppen av RSI-chartet er blitt bekreftet. Og det er en positiv undertone både på kort og lang sikt.I tillegg har euro brutt den tekniske motstanden mot dollar i området 1.14 - 1,16 noe som signaliserer at euro kan stige videre mot 1,24 - 1,26. Og over 1,18-nivået er det lite teknisk motstand før euro begynner å nærme seg 1,22.Det gyldne krysset (50-dagers glidende gjennomsnitt brøt 200-dagers snittet) kom allerede i området 1,08 - 1,09. Siden det har euroen skutt i været og brutt flere små tekniske motstandsnivåer.Ved korreksjon er det brukbar teknisk støtte på 1.16-nivået, og fortsetter den positive trenden i RSI-chartet vil eventuelle korreksjoner høyst sannsynlig være forbigående, selv om de skulle gå tilbake til sterkere teknisk støtte på 1,14. Se også dette innslaget om dollarfallet


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også