– Mange opplever at de får mer for pengene i Østen, sammenlignet med andre destinasjoner vestover. I tillegg er vi blitt mer åpne for nye destinasjoner, og er villige til å reise litt lenger for ferieminnene. Men mest av alt har flytilbudet blitt betydelig bedre, sier Finnairs Skandianviasjef Robert Lönnblad.Finnair utvider også tilbudet til Kina, og kommer 13. mai neste år med en ny helårsrute til Nanjing.Fra 1. juni utvider Finnair tilbudet til Bangkok, og tilbyr ti ukentlige forbindelser gjennom sommersesongen og 16 på vinteren. Flyselskapet utvider også med tre nye ukentlige forbindelser til Tokyo Narita. I tillegg utvider flyselskapet med én ekstra forbindelse til Delhi.Andre satsninger er Chicago og San Francisco. Med to nye forbindelser kan Finnair nå tilby to nye daglige flygninger til Chicago, og de tre ukentlige flygningene til San Francisco får også forlenget sesong, og blir nå tilgjengelig mellom 3. mai og 26. september.Europa-tilbudet utvides også neste sommer. Fra 1. juni tilbyr Finnair blant annet fire nye flygninger til Lisboa i uken, og daglige ruter til Stuttgart i Tyskland.I tillegg kommer Finnair til å øke frekvensen på ruter mellom flere av de mest populære sommerdestinasjonene i Europa neste år:
  • 17 nye ukentlige forbindelser til Tallinn, med opptil 10 flygninger daglig
  • Én ekstra flygning daglig til Moskva, Dublin, Dubrovnik, Malaga, Tel Aviv, Billund, Venezia, Chania, Skiathos, Santorini, Rhodes, Heraklion, og Korfu
  • Én ny forbindelse daglig til Gdansk
  • Fire nye ukentlige forbindelser til Edinburgh
  • Fire nye ukentlige forbindelser til Barcelona og Madrid fra juni til oktober
  • To ukentlige forbindelser til Reykjavik