I uke 33 var punktligheten på Østfoldbanen, strekningen som har hatt den lengste sommerstengningen, bare på 59,1 prosent i rushtiden, skriver . Uka før var punktligheten 66,8 prosent.I uke 32 var totalt 74,7 prosent av lokaltogene rundt Oslo i rute, langt under snittet hittil i år på 91,1 prosent, viser tall fra Bane Nor.– Dette må vi absolutt beklage. Det vi har hatt den siste tiden, er flere infrastrukturfeil, som ved Høvik, mellom Høvik og Lysaker, og i Oslotunnelen. Dette drar med seg forsinkelser til andre områder. De fleste forsinkelsene er likevel ikke veldig store, sier Victor Hansen, direktør for kunde- og trafikkinformasjon i Bane Nor.NSB er ikke fornøyd:– Vi ønsker en klart bedre punktlighet. Både for oss og kundene våre er det viktig å komme fram til riktig tid, sier kommunikasjonsrådgiver Gina Scholz.(©NTB)