Med startkapital fra milliardærene Øystein Stray Spetalen og Jan Haudemann-Andersen skal Helge Lurås drive Resett , det nyeste tilskuddet til den norske mediefloraen.– Det skal bli en plattform for realistisk debatt, også mellom folk som er uenige. Vi håper at også de som er kritiske til det de tror vi er, ønsker å være med i debatten, sa redaktør Lurås nylig i et intervju med Medier24. Han sier det er bra for samfunnsdebatten med et alternativ som han mener kan bidra til å øke mangfoldet og være et supplement til de etablerte aktørene.– Resett skal ikke være et uromoment for å skape masse støy og bråk. Vi skal gjøre en god jobb og levere kvalitet, legger han til.Stor trafikk førte til kapasitetsproblemer og noen tekniske utfordringer helt i starten. Dermed tok det noen timer før nettstedet kunne levere innholdet til leserne, men i løpet av natt til tirsdag, så Resett ut til å fungere smidig.(©NTB)