TV 2-sjef Olav T. Sandnes skal organisere TV-kanalen i to ledergrupper, en «direktørgruppe» og en «redaktørgruppe», sier han til.– Det sikrer at vi får god koordinering. Og det er kanskje viktigere enn noen gang i TV 2, sier Sandnes.Etter at nyhets- og sportsredaktør Jan Ove Årsæther sa opp i juli, har det vært uklart hvem som kom til å ta over den rollen. Beslutningen om å omstrukturere ble tatt denne uken.Direktørgruppen vil, som navnet tilsier, ha direktørene i TV 2s diverse avdelinger, og redaktørgruppen vil ha redaktørene for program, nyheter og sport. Sandnes vil være i begge gruppene, og når den ene gruppen møtes, kan det også være medlemmer av den andre gruppen til stede.– Det vil være avhengig av hvilke type diskusjoner vi har. Jeg mener det er viktig å sikre at vi har en tydelig redaktørstemme i besluttende organer, sier TV 2-sjefen.(©NTB)