Det opplyser Retriever, selskapet bak Atekst som eies av NTB og TT, skriver . Partene kom ikke til enighet etter at medieovervåkingsavtalen med Retriever gikk ut 1. juli.– Det som en gang var medieovervåking, har blitt til fulldistribusjon av medieinnhold. Kundene har kunnet lese alt av innhold fra medieovervåkerne til en mye lavere pris enn hva de har betalt for å kjøpe abonnementer direkte fra mediene. Det ødelegger forretningsmodellen til mediene, sier Djuve.– Vi mener dette er rettsstridig. Jeg ser det ikke som usannsynlig at dette ender opp i retten, legger han til.Espen Viskjer, som er sjef for Retriever Norge, håper situasjonen kan bli løst uten at saken havner i retten.– Vi kan leve med at de ikke er der, men vi skulle gjerne hatt en avtale med Dagens Næringsliv, sier han.– Vi mener vi har vårt på det rene. Vi har fortsatt døren åpen for en avtale, og vi er villig til å flytte oss for å klare det. Men da er vi også opptatt av at DN er villig til å flytte seg litt, oppfordrer Viskjer.(©NTB)