Europaligaen flytter til TV 2

TV 2 varsler styrking av sin egen sportskanal. Fra neste høst skal kanalen vise både mesterliga og europaliga.

Det er tidligere kjent at TV 2 skal dele Champions League med MTG. Onsdag kunne TV 2 fortelle at kanalen har sikret seg europaligaen fram til 2021. Det skal sendes over 200 kamper.– Med Europaligaen kan TV 2 nå tilby det råeste internasjonale fotballtilbudet Norge noen gang har sett, sier sportsredaktør Vegard Jansen Hagen i TV 2.Hans kanal har fra 2018 rettigheter til mesterliga, europaliga, Premier League, EM- og VM-kvalifisering, Nations League (den nye turneringen for landslag) samt EM- og VM-sluttspill.– Dette er en formidabel samling fotball fra øverste hylle. Dette er noe alle drømmer om å kunne tilby fotballfans i Norge, så i dag står jubelen i taket i TV 2 Sporten, sier TV 2s sportsredaktør i en pressemelding.FotballXtra flyttes neste år over til TV 2 Sportskanalen.– Vårt mål er å servere seerne mest mulig og best mulig live sport. Europaligaen er en attraktiv og ettertraktet rettighet i sterk utvikling. Denne investeringen befester TV 2s posisjon som den fremste formidleren av fotball i Norge, sier Hagen.Europaligaen har de siste årene blitt sendt på Discoverys plattformer.(©NTB)


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også