13. februar i år ble det kjent at 107 banker går sammen
  • Sluttbrukere kan ikke gjennomføre betalingstransaksjoner
  • Sluttbrukere kan fortsatt logge seg inn i app’en, se på historikk, etc.
  • Sluttbrukere kan ta imot betalinger
  • Sluttbrukere kan overføre e-penger fra mCASH e-pengekonto til bankkonto inntil 24.09.2017
  • Sluttbrukere som har kjøpt, men ikke brukt opp, klippekort, periodebillet eller tur/retur-billett for Flybussen, har fortsatt mulighet til å bruke disse billettene i Flybussen til 30.09.2017. Deretter kommer vi til å refundere billetter som ikke er brukt opp/løpt ut
 
om å skape én felles mobil lommebok gjennom et enda sterkere Vipps. Etter 1. september vil ikke mCASH appen være i bruk.Har du kjøpt årskort, klippekort eller forhåndssalg til arrangementer etter 1. september 2017 ber SpareBank 1 om at kunden tar kontakt med mCASH kundeservice.Hva betyr dette for sluttbruker?