Disse bankene har de mest fornøyde kundene

Bedrifts- og personkundene har kåret de beste bankene.

Næringsliv
Handelsbanken inntar førsteplassen i ny kundemåling (EPSI) blant bedriftskunder. Sparebank 1 Gruppen og Eika Alliansen følger på de neste plassene.- Vi jobber målbevisst for å ha Norges mest fornøyde bankkunder. Da er dette ekstra moro, sier administrerende direktør Dag Tjernsmo i en pressemelding.Banken har ligget på 2. plass de siste årene.- Vi har jobbet hardt for å nå dette målet, og er veldig fornøyde med resultatet av denne undersøkelsen. Vi har et uttalt mål om å ha de mest fornøyde kundene, og dette jobber alle ansatte i Handelsbanken med hver eneste dag. Derfor er vi i Handelsbanken utrolig glade i dag, sier Tjernsmo.Handelsbanken scorer blant annet best på raske og effektive beslutningsprosesser, og at banken er interessert i kundene sine. Kundene opplever også rådgiverne som kompetente og serviceminded.
Blant personkunder har Handelsbankens kunder aldri vært mer fornøyde. Bare Skandiabanken scorer høyere blant disse kundene.- Disse to bankene er ytterkanter, men felles for de begge er at de har rendyrkede konsepter. Skandiabanken er en ren internettbank, mens Handelsbanken er lokalt tilstede med personlig rådgivning ved 49 kontorer rundt om i landet, sier daglig leder Fredrik Høst i EPSI Norge i meldingen.