Kjøper opp hele konkursboet i Moods of Norway

Jan Egil Flo, Simen Staalnacke og en gruppe ansatte har kjøpt opp hele konkursboet etter Moods of Norway.

Peder Kristian Børresen og Simen A. Staalnacke. Foto: Scanpix

– Vi har kjøpt tilbake hele konkursboet, Brandstad-kjeden, Moods USA, Moods Sverige, varelager, innbo, og varemerket, selvsagt. Alt! sier styreleder Jan Egil Flo til Fjordingen.Dermed vil Moods of Norway fortsatt ha hovedkontor og butikker i Stryn. Han sier de som har vært ansatt i Stryn og som ikke allerede har fått seg ny jobb, vil få den gamle jobben tilbake. De ansatte fikk beskjeden tirsdag.– Vi åpner opphørssalg i butikkene i helgen, og det blir full drift i disse ut året. Deretter må vi finne ut hvordan driften skal bli og hvordan vi skal organisere oss. For eksempel er antallet butikker i framtiden usikkert, sier han.– Vi måtte jo redde selskapet. Vi har fortsatt tro på det, sier Flo.(©NTB)