Fra og med i dag vil Lufthansa-passasjerer som reiser til USA fra Norge, Sverige og Danmark for første gang ha muligheten til å bestille Light-billetten på utvalgte langdistanseflygninger på LH.com, fremgår det av en pressemelding fredag. Den nye billetten inkluderer ett kolli håndbagasje, og ingen innsjekkingsbagasje. Mat og drikke er fortsatt gratis.Kunder som flyr fra Oslo har nå muligheten til å bestille Light-billetten på turer til New York (EWR, JFK), Miami, Orlando, Tampa, San Francisco og Los Angeles. Light-billetten er tilgjengelig på turer fra 16. oktober, og prisene starter på 2.300 kroner (Oslo – New York). Passasjerer med Light-billetten vil få den samme servicen ombord som før, og samme mulighet for å kjøpe tilleggsprodukter.- Vi er fornøyde med å teste ut dette nye billettkonseptet. Light-billetten vil gi kundene våre muligheten til å skreddersy reisen til de respektive amerikanske destinasjonene i større grad, sier Gabriel Leupold, Direktør for Salg Norden og Baltikum i Lufthansa GroupPassasjerer som ønsker å fly Economy class vil få tre alternativer ved siden av Premium Economy Basic-produktet.LightDette er det rimeligste valget for passasjerer med kun håndbagasje. Ombooking eller refusjon er ikke mulig med dette produktet. Kunder kan bestille et kolli ekstrabagasje (fra 60 USD per flygning), og bestille en setereservasjon opp til 48 timer før avgang ved å betale en ekstra avgift.BasicBilletten inkluderer muligheten for å sjekke inn et kolli opp til 23 kg, i tillegg til ett kolli med håndbagasje. Dette alternativet gir også mulighet for å reservere seteplass for et mindre beløp. Billetten kan ombookes til en annen avgang på samme rute mot en avgift.Basic PlusHer får kundene også muligheten for refusjon av billetten mot en avgift.