- Da jeg hadde fullført toårig yrkesfag på elektro- og datalinjen, var planen videre å bli lærling. Men jeg fant ingen bedrifter som kunne tilby lærlingplass innen koding, web og design, som var det jeg hadde lyst til å drive med, sier Eskil Ryssmo til DN.Avisen skriver at da en bekjent som jobbet i Mittanbud, tipset 17-åringen fra Hadeland om en ledig utviklerjobb, tenkte han at han like godt kunne søke på jobben. Han sendte inn søknad og cv. I tillegg la han ved en epost som han for moro skyld hadde kodet opp og som lignet den det Schibsted-eide selskapet selv sendte ut.- De ringte meg samme dagen og inviterte meg på førstegangsintervju, sier Ryssmo, som nylig fylt 18 år. Etter en rekke intervjuer ble jobben i Mitt anbud, hans.- Selv om Eskil var litt ung, syntes vi hans faglige kompetanse og personlige egenskaper var viktigere enn at han kunne vise til en formell utdannelse og flere år på baken. Det er noe med det å ha riktig motivasjon og være nysgjerrig, sier markedssjef i  til DN.