Nettstedet fikk i september massiv oppmerksomhet for en reklamekampanje i Norge hvor studenter ble lokket med muligheten for null kroner i studielån hvis de datet en såkalt sugar daddy.Siden den gang har selskapet fått kritikk for en lignende kampanje i Belgia, og nå har altså svensk politi fattet interesse for nettstedet, skriver .– Jeg har bestemt for å innlede etterforskning for å se om dette dreier seg om hallikvirksomhet, sier Thomas Ahlstrand hos den internasjonale påtalemyndigheten i Göteborg til avisen.AnmeldtTidligere har selskapet som driver nettstedet, Digisec Media, blitt anmeldt for hallikvirksomhet i Norge av kvinnegruppen Ottar.Daglig leder Sigurd Vedal i Digisec Media avviser påstandene om hallikvirksomhet.– Påstanden om at dette er «fordekt prostitusjon» er helt ute av kontekst. De forstår ikke hva sugardating handler om, sa han til NTB tidligere i september.– Forbud mot prostitusjonTil ABC Nyheter sier han at tjenesten har 30 fulltidsansatte som døgnet rundt håndhever brukervilkårene. Han sammenligner tjenesten med andre sosiale nettverk.– Vi er på lik linje med Facebook, YouTube, Twitter og Instagram der brukeren skaper innholdet, og derfor er ansvarlig for å følge loven. De rensker opp tusenvis av ulovlige copyright-opplastinger. Vi gjør det samme, sier han til ABC Nyheter.– Våre brukervilkår definerer hva som er tillatt og hva som ikke er tillatt på Rich Meet Beautiful. Vi har 18-årsgrense og forbud mot prostitusjon og alle former for salg av seksuelle tjenester, understreker Vedal.(©NTB)