Telenor-kunder rammet av nettproblemer i natt

En feil førte til store problemer med 4G- og bredbåndsnettet til Telenor i natt. Feilen er rettet, men noen kan fortsatt oppleve tregt nett på mobil og PC.

Ifølge Telenor rammet feilen DNS-systemet, som avvikler nettrafikken. Det førte til at enkelte kunder var helt uten nett mens feilen pågikk mellom 01.25 og 03.30 i natt.Selskapet har ikke oversikt over hvor stor andel av kundene som sliter, men sier feilen ikke var begrenset til noe geografisk område og at den «rammet bredt».– Trafikken skal nå gå som normalt igjen, men noen kan oppleve treghet etter feilen i natt. Folk som fremdeles opplever problemer, bør ta en omstart av mobil eller PC, og eventuelt melde fra feilen til oss, sier kommunikasjonssjef Kristine Meek til NTB.Feilen skjedde i DNS-trafikken som er rettet mot utlandet. Foreløpig kjenner ikke Telenor til hva som førte til feilen.(©NTB)