Telenor nedbemanner i Norge

79 ansatte må gå.

Telenor Norge skal omorganisere mobildivisjonen for privatmarkedet, og en mindre avdeling på Gjøvik i fastnett- og TV-divisjonen avvikles, fremgår det av en melding onsdag.Det betyr at om lag 80 ansatte blir overtallige, opplyses det. – I dag har dyktige medarbeidere fått informasjon om at vi nedbemanner flere steder i organisasjonen. Nå skal vi gjøre vårt for at de berørte blir godt ivaretatt og får en god oppfølging i tiden fremover, sier Berit Svendsen, Norgessjef for Telenor.– Telenor skal være helt i front av digitaliseringen av Norge. Dette medfører at vi må endre hvordan vi arbeider og hvordan vi organiserer oss i Telenor Norge. Digitaliseringen i markedet gir utfordringer og muligheter. Det forutsetter at vi skaper inntjening gjennom utvikling av nye produkter og tjenester, legger hun til. I mobildivisjonen er det om lag 60 som blir overtallige, mens 20 personer blir berørt av avviklingen av avdelingen på Gjøvik.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker