– Ni busser er utbrent. Det er litt igjen av den siste, sier operasjonsleder Ebbe Kimo i Trøndelag politidistrikt til NTB.Det fører til redusert busstilbud i ytre deler av Namdalen, sier trafikksjef Trond Carlson i Nord-Trøndelag til .Busselskapet Trønderbilene AS sier at de skal få sendt reservebusser i løpet av dagen, men at de ikke rekker å kjøre omtrent 300 elever til fire ulike skoler.Brannvesenet varslet politiet om brannen klokken 03.11 natt til tirsdag. Da hadde de fått flere meldinger om saken.– Flere har hørt smell, og en ringte inn og sa han hadde sett flere busser stå i full fyr, sier Kimo.Brannen spredde seg ikke til bygninger og ingen ble skadd.– Bussene står tett bortover, så brannen kan ha startet i en og spredd seg, men det blir bare spekulasjoner. Brannårsaken er foreløpig ukjent, sier operasjonslederen.Når det blir kaldt nok venter tekniske undersøkelser og vitneavhør for å avdekke årsaken, opplyser politiet.(©NTB)