Sjefstrateg Erica Blomgren tror ikke på et stort fall i boligprisene

Sjefstrateg Erica Blomgren, SEB, var gjest i Økonominyhetene med Trygve Hegnar torsdag. Hun ser egentlig ikke noen mørke skyer på himmelen. Og hun tror boligprisene flater ut i løpet av neste sommer. Men i likhet med alle andre har hun bommet på en ting.

Sjefstrateg Erica Blomgren, SEB, oppsummer konjunkturutsiktene med at det ser bra ut stort sett over hele linjen.Det eneste som kanskje bekymrer litt er boligprisene, men hun tror ikke på noe stort fall. Hun spår at de vil falle frem til sommeren, men at de da flater ut.Når det gjelder valuta har hun i likhet med alle andre bommet. Kronen har svekket seg, mens alle hadde ventet at den skulle styrke seg, men hun har en god forklaring på det som har skjedd.Hun utelukker heller ikke at vi kan få se 10 kroner mot euro, men tror på en styrking utover i 2018.