To nye storbanker blir Vipps-partnere

Handelsbanken og Sbanken blir med på Vipps-laget. 

Næringsliv

Handelsbanken og Sbanken har begge inngått en partnerskapsavtale med Vipps, ble det meldt onsdag kveld.Det betyr at de vil distribuere Vipps sine produkter til kundene i det nordiske markedet.- Handelsbanken dyrker nærhet til kundene gjennom lokale bankkontorer i tillegg til digitale løsninger, mens Sbanken var den første rene nettbanken i Norge. Selv om de har en helt ulik strategi, ligger både Sbanken og Handelsbanken i toppen når bankenes kundetilfredshet blir målt. Derfor er vi glad for at begge bankene ser verdien av å samarbeide med Vipps om fremtidens betalingsløsninger, sier Vippssjef Rune Garborg. Sjefen i Handelsbanken mener Vipps er et viktig tilbud til bankens kunder. – Det er avgjørende for oss å ha de mest fornøyde kundene i Norge også fremover. Da må vi tilby både den personlige rådgivningen og de tjenestene kundene våre ønsker. Når både folk og bedrifter ønsker Vipps, sørger vi for at Vipps blir en del av alt vi tilbyr kundene våre. Avtalen er viktig ikke minst for de mange bedriftskundene våre, sier administrerende direktør Dag Tjernsmo i Handelsbanken.Også i Sbanken ser de frem til samarbeidet.- Vipps og Sbanken har på hver sin måte vært med på å endre bank- og betalingstjenester i Norge. Sbanken var tidlig ute som den første rene nettbanken i Norge, introduserte gebyrfrie tjenester og forenklet bankopplevelsen, mens Vipps har fullstendig endret måten vi betaler på. Vi ser frem til å bidra inn i Vipps-samarbeidet og videreføre tradisjonen i bransjen om å samarbeide når vi kan, og konkurrere når vi må får å sikre at norske bankkunder får tilgang til de beste digitale tjenestene, sier Christoffer Hernæs, Digitalsjef i Sbanken. 

vipps
sbanken
handelsbanken
Nyheter
Næringsliv