37 fryktes døde i filippinsk kjøpesenter

I alt 37 mennesker  mistet trolig livet i en brann i et kjøpesenter i byen Davao sør på Filippinene, sa den lokale varaordføreren søndag.

Foto:AP

En brannmester sa det ikke var noen mulighet for at noen hadde overlevd, skrev Paolo Duterte, som også er sønn av president Rodrigo Duterte, på Facebook.Brannet startet i det fire etasjer høye kjøpesenteret NCCC Mall lørdag morgen. De som var der, ble innesperret, sa politimannen Ralph Canoy.Han la til at det fortsatt brant ved daggry søndag morgen.– Brannen startet i tredje etasje, der det er varer som tekstiler, tremøbler og plastprodukter. Det førte til at ilden spredde seg raskt, og det tar lang tid å slukke den, sa Canoy.Davao er den største byen sør i Filippinene. Den ligger om lag 100 mil sør for Manila.(©NTB)