99 konkurser sist uke

99 konkurser ble kunngjort åpnet i Brønnøysund i forrige uke. Her er oversikten.

Brønnøysundregistrene kunngjorde fredag konkursåpning i 17 selskaper.Østfold: Husmontasje & Rehabilitering AS.Akershus: Annonseby & Transport AS; Hjemmehjelptjenester AS.Oslo: Osterhausgaten Fargehandel AS.Hedmark: Ascy Rør & Industri AS; Atek1 AS.Oppland: RR Varme AS.Vestfold: Lille Asia Nøtterøy AS; Renhet Ltd..Vest-Agder: Byggteam Prosjekt AS; EU Transport og Anlegg AS; Hesteskoen Barnehage AS; Vigeland Invest AS; Vigeland Personal AS.Rogaland: Fuuzo International AS.Nord-Trøndelag:  EtCetera Søk AS; Kirkegårdsservice Midt-Norge AS.I tillegg ble to personlige konkurser kunngjort åpnet.Hele listen, og ytterligere opplysninger, finner du her. 99 konkurser sist ukeDermed ble 99 konkurser kunngjort åpnet i forrige uke, hvorav 22 personlige.Mandag: 12 konkurser Tirsdag: 25 konkurser Onsdag: 25 konkurser Torsdag: 18 konkurser