Bekrefter at milliardær ble kvalt

Politiet i Toronto opplyser at milliardæren Barry Sherman og hans kone ble kvalt og at drapsetterforskere vil følge saken videre.Bekreftelsen på dødsårsaken kom etter at politiet hadde mottatt resultatet fra obduksjonen som ble utført etter at ekteparet ble funnet døde i sitt hjem i den canadiske storbyen.En talsmannen for politiet sa lørdag at dødsfallene var mistenkelige ut fra funnene de hadde gjort, men ga ingen andre opplysninger. Politiet gikk tidligere ut med opplysninger om at det ikke tydet på at noen hadde brutt seg inn, og at det ikke var noen mistenkte som pekte seg ut.Den 75 år gamle farmasøytiske magnaten og hans kone Honey (70) ble funnet døde i huset sitt nord i Toronto fredag. Dødsfallet sendte sjokkbølger gjennom det høyere sjiktet i det canadiske samfunnet og førte til at statsminister Justin Trudeau kom med en offisiell uttalelse.Barry Sherman grunnla legemiddelfirmaet Apotex Inc. i 1974 med to ansatte og gjorde det til Canadas største farmasøytiske selskap.Canadian Business Magazine anslo nylig hans formue til 3,65 milliarder dollar eller noe over 30 milliarder kroner, noe som gjør ham til den 15. rikeste personen i landet. Ekteparet la nylig huset sitt ut til salg for 5,4 millioner dollar.Familien kom lørdag med en uttalelse der de ba politiet gjennomføre en grundig, intensiv og objektiv etterforskning av dødsfallet og oppfordret mediene til ikke å inngi seg på spekulasjoner om hva dødsårsaken kan være.