Julegaver - Foto - Scanpix

Disse julegavene havner på FINN

Så langt i romjulen har det blitt lagt ut flere hundre privatannonser som inneholder ordet «julegave» på FINN torget.

Tredje juledag er kjent som den store byttedagen. Men stadig flere legger dem heller ut for salg på FINN torget.Så langt i romjulen har det blitt lagt ut 448 privatannonser med ordet «julegave» i teksten på FINN torget, sammenlignet med 342 annonser i samme periode i fjor, en økning på 30 prosent.Ifølge FINNs juleundersøkelse (gjennomført av Norstat) oppgir tre av fire at de har fått julegaver de aldri har brukt. Aktiviteten på markedsplassen FINN torget i romjulsdagene viser at mange legger ut disse gavene til salgs.- Noen får gaver som er kjøpt i andre byer, eller som er kjøpt på salg og ikke kan byttes. Aktiviteten på Torget viser at det er et solid marked for videresalg, sier kommunikasjonsansvarlig i FINN.no, Kristine Eia Kirkholm.Julegaver som har blitt lagt ut for salg i romjulen:1. iPhone X 64GB - nypris (i butikk) fra kr. 10 990, på FINN torget: kr. 10.000.2. KYGO Trådløse hodetelefoner A4/300 sort - nypris (i butikk) fra kr. 995, på FINN torget: kr. 500. 3. Salomon Ultra X piggsko - nypris (i butikk): kr. 1200, på FINN torget: kr. 900.4. Bang & Olufsen Beoplay H9 Hodetelefoner - nypris (i butikk) fra kr. 4190, på FINN torget: kr. 3899.5. Garmin Vivoactive HR smartklokke - nypris (i butikk) fra kr. 1920, på FINN torget: kr. 1500.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også